Konkursboer Gentofte

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Gentofte

Konkursbo i Gentofte – den klarer vi!

Du befinder dig måske i dette øjeblik i en situation, hvor du er blevet gjort til kurator over et konkursbo, og nu skal sælge boet eller alle dets aktiver? Frygt ej, lad os hjælpe dig! Vi finder frem til den bedste løsning, hvor vi enten køber hele boet eller alle dets materielle aktiver. Din rolle som kurator bliver gjort nemmere, og dit arbejde kan afsluttes hurtigere. Kontakt os idag, og lad vores dygtige opkøbere og flyttefolk lægge vejen forbi dit konkursbo. Du får altid gode og faste priser hos H.C. Andersens Konkursbo. Vi består af kvalificerede opkøbere, som kan deres arbejde, og kan foretage en korrekt vurdering. Når kontrakten er udformet og underskrevet, vil du aldrig få mindre udbetalt end den pris, som er angivet deri. Du kan altid få en gratis vurdering, som indebærer et gratis uforpligtende tilbud på konkursboet. Tilbuddet vil du modtage efter maksimalt 5 hverdage efter vurderingen, og i denne vil fremgå en pris, som ligger fast. Vi arbejder udelukkende med transparente og ærlige priser, fordi du er i førersædet hos os, og du skal altid vide præcis, hvad du kan forvente. Læs mere om vores priser her

Opkøb af konkursboer

Det kan nemt gå hen og blive en følsom sag for alle parter, som er involveret i et konkursbo. Alle vil gerne have en bid af kagen, og i din rolle som kurator er arbejdsopgaverne ikke få. Du skal tage dig af salget af alle aktiver, fordringer, uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning og mange andre opgaver. Sager om insolvens kan derfor hurtigt blive en besværlig proces, som kan trække tænder ud hos enhver. Nu får du den nødvendige hjælp af H.C. Andersens Konkursbo, som opkøber hele konkursboet, og gør processen mere håndgribelig. Benyt dig af vores service, og lad os klare alle praktiske opgaver forbundet med vurdering og afhentning. Du er altid dækket af vores skarpe garantier, som er udformet for at garantere dig en god oplevelse, og et højt niveau af service hver eneste gang. Læs mere om vores garantier her
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Kompetente fagfolk som yder en enestående service

   Hos H.C. Andersens Konkursbo er vi specialiserede i opkøb af konkursboer, og vi står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis! Når du benytter os, er du altid garanteret hjælp fra vores dygtige og erfarne opkøbere. Vores opkøbere brænder for at hjælpe og imødekomme dig og dine behov, for at gøre dit arbejde mere overskueligt. Vi samarbejder med dygtige flyttefolk, som klarer:
   • Sortering
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vores fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig, ved at gøre din rolle og dine arbejdsopgaver mere overskuelige. Du er altid sikret en professionel service med kvalificerede fagfolk, som kan deres kram. Læs mere om vores services her.

   Opkøb af materielle og immaterielle aktiver

   H.C. Andersens Konkursbo køber hele konkurser samt materielle aktiver tilhørende boet, som gør dit arbejde nemmere. Af materielle aktiver køber vi virksomhedsinventar og kontormøbler. På denne måde skal du ikke finde andre opkøbere eller auktionshuse, som kan købe konkursboet, hvorved du kan indbringe flest muligt midler. Her kan du se et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi opkøber fra konkursboer:
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Receptioner og skranke
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Loftlamper og bordlamper
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Penge- og brandskabe
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   Vi køber ydermere hele konkurser, som gælder de immaterielle aktiver fra boet. De immaterielle aktiver fra konkursboer indebærer alt fra:
   • Produkter
   • Brands og varemærker
   • Koncepter og firmanavne
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Tlf. nr.
   Find inspiration under tidligere opkøb, hvor du kan se hvilke konkursboer, vi har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her. Vi køber kun virksomhedskonkurser og materielle aktiver fra boet. Dette betyder, at vi desværre ikke køber aktiver fra personlige konkurser, og ej heller køber vi enkeltgenstande. Vi køber kun kun større partier af aktiver, som hører under kategorierne kontormøbler og lignende virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook, så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste aftager til konkursbo

       Du og din kunde kan altid stole på os - vi overholder alle aftaler og garantier, så I er i trygge hænder.

       Vi tilbyder gode priser og en høj service. Vores ambition er at gøre det så nemt som muligt for dig og din kunde at få solgt og komme af med både materielle og immaterielle aktiver.

       Det er derfor vi mener, vi er landets bedste firma til at aftage konkursbo.

       Læs mere om vores garantier her.

       Din tilfredshed i højsædet

       Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse når du benytter os til dit konkursbo. Vi har lang erfaring og er specialister på området, så I får service i topklasse hele vejen igennem.

       Vi aftaler en fast, lav pris når vi laver vores tilbud, og prisen ændrer sig ikke undervejs. Derfor kan du altid være tryg ved, at prisen ikke overskrider det vi aftalt.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndtering af dit konkursbo.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af