Vi opkøber aktiver

Få en god pris på salg af konkursbo

Vi opkøber både immaterielle og materielle aktiver. Hos os er du altid sikret en god og effektiv løsning

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Vi opkøber aktiver

Opkøb af materielle og immaterielle aktiver fra konkursboer

Skal du have solgt hele konkursboet med alle immaterielle og materielle aktiver? Eller måske bare alle materielle aktiver fra et konkursbo? Så er du kommet til det rette sted!

Konkurser er en hård og indimellem følsom sag for både ejer, ansatte, kunder, leverandører, kreditorer og dig som kurator, da du skal klare salg af aktiver, fordringer, uddeling af inddrivningerne i korrekt konkursorden og en masse andet. Det bliver hurtigt en besværlig og en langtrukken proces, du som kurator skal klare. Nu får du hjælp til at gøre denne proces mere overkommelig!

H.C. Andersens Konkursbo køber hele konkursboer og aktiver herfra. Vi opkøber alt lige fra mindre opstartsvirksomheder til større kontorbygninger. Intet konkursbo er for stort til os, og vi står altid klar, til at høre fra dig, når du står med et nyt konkursbo. De materielle aktiver vi opkøber tæller kontormøbler og virksomhedsinventar.

Se vores tidligere opkøb her.

Din opgave som kurator er, at afvikle konkursboets aktiver bedst muligt og fordeling af provenuet mellem kreditorer. Vores opgave derimod er, at hjælpe dig med at gøre din opgave og rolle som kurator nemmere. Du er altid sikret en hurtig og effektiv løsning, som tilgodeser dig og dine behov, for at vi skaber mest mulig værdi for dig.

Du får en god pris for konkursboet

Det kan være en langtrukken proces at sælge hele eller dele af et konkursbo. Vi tilbyder at købe hele konkursboet (inklusiv immaterielle aktiver) eller blot de materielle aktiver derfra. Dermed skal du ikke finde andre opkøbere eller auktionshuse, som kan købe konkursboet og/eller dets aktiver, for at indbringe flest muligt midler.

Vi opkøber kun virksomhedskonkurser og aktiver herfra, og tager beklageligvis ikke aktiver fra personlige konkurser ind. Vi opkøber ej heller enkeltgenstande, men kun større partier af aktiver som hører under kontormøbler og lignende virksomhedsinventar.

Nedenfor kan du se et udsnit af hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi kan hjælpe dig af med:

 • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
 • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstol, gæstestol, kantinestol, loungestol
 • Reoler, kommoder og hylder
 • Receptioner og skranke
 • Loftlamper og bordlamper
 • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
 • Immaterielle aktiver (domænenavn, hjemmeside, CVR.- og tlf. nr., brand, koncept, produkter og lignende)
 • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
 • Penge- og brandskabe

H.C. Andersens Konkursbo opkøber ydermere hele konkurser som udover de materielle aktiver også tæller de immaterielle. De immaterielle aktiver fra konkursboer dækker over:

 • Brands og varemærker
 • Koncepter og firmanavne
 • Produkter
 • Domæne og hjemmeside(r)
 • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
 • Kundekartotek og samarbejdspartnere
 • Ordrer samt ordrebekræftelser
 • Tlf. nr.

Opkøb fra konkursboer, som sparer dig tid og penge

Når kontakten til os er etableret, kommer vi inden for 24 timer, og giver en vurdering. Herefter er du altid garanteret at modtaget et uforpligtende tilbud med en fast og skarp pris indenfor 5 hverdage efter vi har vurderet dine aktiver. Du tilbydes en god og kvalificeret pris, og får i samme omgang afsat hele konkursboet eller alle aktiver derfra. Overskuddet kan herefter hurtigt fordeles ud mellem ansatte, kreditorer og andre der er berettiget til eller har gjort krav på inddrivningerne.

Vi klarer alt fra vurdering til sortering, nedpakning, afhentning og oprydning af aktiverne.
Dit arbejde bliver lettere, da du ikke skal finde auktionshuse eller andre opkøbere, hvorfor du hurtigt kan komme videre med andre gøremål og sager.

Den gode oplevelse er i højsædet hos os! Du kan med vores ekstraordinære budgaranti være sikker på, at du altid vil modtage et kvalificeret og uforpligtende tilbud indenfor 5 hverdage efter vurderingen.

Har din klient brug for at få sine lejede lokaler istandsat?

H.C. Andersens Istandsættelse kan nemt og hurtigt hjælpe din klient med at retablere sine erhvervslokaler. De garanterer altid en fast pris, en fast tidsramme, høj kvalitet og service, og vigtigst af alt, H.C. Andersens Istandsættelse garanterer, at din klient får hele sit depositum tilbage! Hvis du vil vide mere eller dele denne viden med din klient, så se her:

H.C. Andersens Istandsættelse

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Specialister i konkursboer

   Kvalifikationerne er i top med dygtige og kompetente opkøbere, som stræber efter at give dig en god oplevelse, og en kvalificeret pris på dit konkursbo. Dét er essensen hos H.C. Andersens Konkursbo opsummeret med få ord. Lyder det som noget for dig? Tøv ikke med at kontakte os, når du skal sælge hele konkursboer eller materielle aktiver derfra. Så hjælper vi dig hurtigt videre!

   Vi stiller op med kort varsel, og vores opkøbere vurderer de materielle aktivers stand og eventuelle brugsspor. Ved immaterielle aktiver foretager vi en vurdering ud fra virksomhedens omsætning, overskud før skat, markedsføringskanaler samt de arbejdstimer der er lagt i et eventuelt brand, hjemmeside, konceptualisering samt lignende parametre.

   Herefter gives du en fornuftig pris for konkursboet og/eller dets aktiver, som indbringer flest muligt midler, således at eventuelle debitortab begrænses. Vi hjælper dig med, at virksomheden kan komme hurtigt ud og med et godt udbytte samt overskud, som kan betale kreditorer, ansatte og andre som er berettigede til midlerne.

   Med kvalificerede og professionelle opkøbere, har du konstant et overblik over processen, som forløber gnidningsfrit, således at du hurtigt kan komme videre med behandlingen af konkursboet. Du får en transparent pris samt fuld gennemsigtighed under forløbet, så du kan føle dig sikker og tryg hver gang. Vi stræber efter at effektivisere og forenkle din tid, da vi er klar over, at behandlinger og sager om konkursboer indebærer en lang række opgaver.

   Du får en professionel service og kvalificerede priser

   Du får professionelle opkøbere, som er specialiserede i og har årelang erfaring med opkøb af hele konkursboer samt aktiver herfra. Din funktion som kurator er midlertidig, indtil sagen afsluttes, og vi vil gerne hjælpe dig på vej. Du får hjælp til, at afvikle bedst muligt og inden for rimelig tid, således at du kan begynde fordelingen af inddrivningerne efter den korrekte konkursorden.

   Din oplevelse med et konkursbo, og som kurator skal være en god historie, og dette kan vi gøre gennem:

   • Et besøg inden for 24 timer efter kontakt, hvor vi vurderer aktiverne
   • Et gratis uforpligtende tilbud indenfor 5 hverdage
   • Erfarne og kompetente opkøbere med høj faglighed
   • Gode og kvalificerede priser på konkursboer eller aktiver derfra
   • Flyttebiler og flyttefolk som klarer sortering, nedpakning, udsmidning, oprydning og afhentning
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   For at give dig en god service og den bedste oplevelse hver gang, har vi en række garantier, som skal sikre dette. Du og dine behov er altid en førsteprioritet hos os, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er utilfreds med noget.

   Se vores garantier her

   Du har desværre ikke mulighed for, at sende billeder af aktiverne, og derigennem få en vurdering. Vi kan ikke give et kvalificeret bud, uden at have set aktivernes stand og eventuelle brugsspor i virkeligheden. Dog vil du altid få et hurtigt bud, og maksimalt inden for 5 hverdage efter, at vi har været der, så du nemt kan komme hurtigt videre med sagen.

   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste aftager til konkursbo

       Du og din kunde kan altid stole på os - vi overholder alle aftaler og garantier, så I er i trygge hænder.

       Vi tilbyder gode priser og en høj service. Vores ambition er at gøre det så nemt som muligt for dig og din kunde at få solgt og komme af med både materielle og immaterielle aktiver.

       Det er derfor vi mener, vi er landets bedste firma til at aftage konkursbo.

       Læs mere om vores garantier her.

       Din tilfredshed i højsædet

       Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse når du benytter os til dit konkursbo. Vi har lang erfaring og er specialister på området, så I får service i topklasse hele vejen igennem.

       Vi aftaler en fast, lav pris når vi laver vores tilbud, og prisen ændrer sig ikke undervejs. Derfor kan du altid være tryg ved, at prisen ikke overskrider det vi aftalt.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndtering af dit konkursbo.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af