Om H.C. Andersens Konkursbo

Hos os er du sikret høj kvalitet, professionalisme og en god pris

H.C. Andersens Konkursbo har mange års erfaring med opkøb af aktiver fra konkursbo og tilbyder en god service fra start til slut

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Om os

Opkøb af aktiver fra konkursboer

Hos H.C. Andersens Konkursbo arbejder vi med opkøb af hele konkursboer eller køb af materielle aktiver herfra. Vi tilbyder en uovertruffen service, hvor vi vurderer aktiverne inden for 24 timer efter kontakt. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud med en fast pris inden for højst 5 hverdage efter. Vi er opkøber af hele konkursboer samt nye og brugte kontormøbler og lignende virksomhedsinventar. Vi arbejder i et bredt spektrum og indenfor flere brancher, lige fra mindre opstartsvirksomheder til store kontorbygninger. Vi opkøber kun virksomhedskonkurser og aktiver herfra, og tager beklageligvis ikke aktiver fra personlige konkurser ind. Vi opkøber heller ikke enkeltgenstande, men kun større partier af aktiver som hører under kontormøbler og lignende virksomhedsinventar.

Brugte kontormøbler er morgendagens guld

Som kurator kan du ofte opleve en begrænset køberskare til hele konkursboet eller dets materielle aktiver, hvorfor du kan være nødt til at dele boet op i mindre størrelser. Her kan du se dig nødsaget til at sælge aktiver enkeltvis og ofte til en lavere pris, end hvad boet kunne have indbragt ved et samlet salg. Udover køb af materielle aktiver, er vi også interesserede i at opkøbe hele virksomhedskonkurser. Som udgangspunkt vil vi her overtage den igangværende virksomhed samt dets eventuelle kundekartotek, ordrer og lignende immaterielle aktiver, således at virksomheden fortsætter, som om intet var hændt. Hos H.C. Andersens Konkursbo går vi op i bæredygtighed og miljø, hvorfor vi er fortalere for den grønne omstilling. Vi køber materielle aktiver med henblik på videresalg, for at forlænge inventarets levetid og fremme den cirkulære økonomi ved at genanvende materialerne, når inventarets levetid slutter. Dette vil give nye eller mindre virksomheder en god opstart, hvor de kan købe inventar til billige penge. Vi går ind for genbrug, hvorfor konceptet om H.C. Andersen Konkursbo startede. Vi prøver i så vidt udstrækning som muligt at efterleve og følge FNs verdensmål, så vi kan bidrage til en bedre og grønnere fremtid. De brugte kontormøbler i dit konkursbo kan blive morgendagens guld, og spare en ny virksomhed for at gå ud og købe inventar fra ny.

Du er vores vigtigste aktiv

Formålet er at gøre din rolle som kurator nemmere ved at opkøbe hele konkursboet og/eller alle dets materielle aktiver. Dette vil give dig et større pusterum, hvormed du kan bruge tiden på andre relevante arbejdsopgaver og lukke sagen hurtigere. Efter kontakt til os, vil vores erfarne og kompetente opkøbere komme ud inden for 24 timer for at vurdere aktivernes stand og eventuelle brugsspor. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud indenfor 5 hverdage. I tilbuddet fremgår en kvalificeret pris, som er beregnet ud fra vurderingen. Prisen du modtager er fastlagt, og vil ikke ændre sig, medmindre vores garantier træder i kraft, eller aktivernes stand forværres eller brugsspor opstår, inden vi afhenter dem. Læs mere om vores garantier her.
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Din foretrukne opkøber af aktiver

   Vi har et stort drive, og er en virksomhed drevet af ildsjæle. Vi er stolte af vores arbejde og de løsninger vi tilbyder, og vi vil være alle kuratorers foretrukne opkøber. Af samme årsag hører vi meget gerne fra dig, hvis der er noget du er utilfreds med under forløbet eller i håndteringen af sagen. Vi vil brede den gode oplevelse ud gennem vores skarpe priser, professionelle håndtering og imødekommende kundeservice. Du kan trygt regne med os. Vi kommer til tiden, overholder vores løfter og behandler aktiverne og konkursboet ordentligt. Vi samarbejder med et flyttefirma, hvorfor vi medbringer flyttebiler og flyttefolk, som vil tage sig af:
   • Sortering
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Afhentning
   Herefter vil de blive transporteret til vores 1.000 m2 lageropbevaring med henblik på videresalg. Vi ved at ikke to konkursboer er ens, og det samme gælder aktiverne derfra. Vi vil møde dig i øjenhøjde, og hjælpe dig på bedst mulig vis og afhængig af dine behov, kommer vi frem til den mest optimale løsning. Du vil altid blive tilbudt en kvalificeret og fair pris, som er blevet fastlagt under vurderingen. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan opkøbe dit konkursbo eller aktiver herfra, så se under tidligere opkøb, og se nærmere på hvilke konkursboer og materielle aktiver, vi tidligere har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her.

   Lad os hjælpe dig med dit konkursbo

   Vi går meget op i vores kunder, og vil gerne hjælpe dig hurtigt videre. Du skal gå herfra med en god oplevelse, og en følelse af tilfredshed. Du får et løfte om, at vi aldrig går på kompromis med vores integritet, når vi arbejder ud fra følgende kerneværdier:
   • Respekt – for situationen, dig som kurator og din klient.
   • Tillid – gensidig tillid, som indebærer en åben, ærlig og transparent kommunikation.
   • Troværdighed – du kan stole på os, og vi holder hvad vi lover, og overholder alle vores aftaler samt løfter.
   Lad os hjælpe dig hurtigt videre med dit konkursbo, og give dig en god oplevelse med på vejen. Vi lever op til vores løsninger, og efterlader aldrig noget halvhjertet eller noget, som vi ikke kan stå inde for. Læs mere om vores service her. Vi håber at du vil skrive en anmeldelse efter forløbets afslutning, således at vi kan hjælpe andre kuratorer i samme situation med at gøre deres job som kurator til en god historie.

   Få et kvalificeret bud på aktiver fra dit konkursbo

   Vi er erfarne og professionelle opkøbere med speciale i konkursboer. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at gøre din rolle nemmere, og indbringe flest muligt penge til kreditorer. Er der noget du er i tvivl om, eller har du uddybende spørgsmål? Kontakt os på telefon +45 71 41 41 71 eller via vores kontaktformular her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste aftager til konkursbo

       Du og din kunde kan altid stole på os - vi overholder alle aftaler og garantier, så I er i trygge hænder.

       Vi tilbyder gode priser og en høj service. Vores ambition er at gøre det så nemt som muligt for dig og din kunde at få solgt og komme af med både materielle og immaterielle aktiver.

       Det er derfor vi mener, vi er landets bedste firma til at aftage konkursbo.

       Læs mere om vores garantier her.

       Din tilfredshed i højsædet

       Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse når du benytter os til dit konkursbo. Vi har lang erfaring og er specialister på området, så I får service i topklasse hele vejen igennem.

       Vi aftaler en fast, lav pris når vi laver vores tilbud, og prisen ændrer sig ikke undervejs. Derfor kan du altid være tryg ved, at prisen ikke overskrider det vi aftalt.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndtering af dit konkursbo.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af