Ofte stillede spørgsmål

Find svarene på alle dine spørgsmål her

I vores ofte stillede spørgsmål kan få du svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og efterlader dig altid med et flot resultat. For os er kundetilfredshed helt afgørende. Vi stræber efter at få 100% glade kunder hver gang.

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Ofte Stillede Spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål her

I vores FAQ kan du få svar på de spørgsmål, som vores kunder ofte stiller os.

Er der mere, du har brug for at vide, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon +45 71 41 41 71 eller bruge kontaktformularen.

Generelt

BLIVER IKKE VIST!
Opkøber I konkursboer overalt i Danmark?
Vi udfører kun arbejde på Sjælland. Det er for, at du som vores kunde altid er dækket ind af vores services og kan drage nytte af vores ydelser.

Kontakt os på telefon +45 71 41 41 71 eller via vores kontaktformular. Så kan du få et uforpligtende tilbud på, hvad du kan få for dine aktiver eller hele konkursboet.

Betaler man for kørsel i forbindelse med en opgave?
Du vil aldrig komme til at betale for kørsel i forbindelse med en opgave – hverken når vores opkøber skal foretage en vurdering, eller når vores flyttefolk kommer for at afhente konkursboet.
Du er altid berettiget til et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 5 hverdage efter første kontakt er etableret.
Samarbejder I med bæredygtige virksomheder?
Ja, det gør vi. Og vi går meget op i bæredygtighed. Vi har fået lagt en bæredygtig profil af vækstkonsulenterne fra Væksthuset Rosendal & Co A/S, og vi går meget op i at vores samarbejdspartnere også har en bæredygtig profil.
Hvor har virksomheden adresse?
Du finder H.C. Andersen Koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro. Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.
Er jeg forsikret?
Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele, imens vi udfører en vurdering eller arbejde, hvor aktiverne fortsat tilhører konkursboet. Ønsker du at vide præcist, hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: kr@hc-a.dk.

Diverse

BLIVER IKKE VIST!
Hvor hurtigt kan I være herude?
Fra kontakten til os er etableret, kan vi komme inden for 24 timer for at foretage en vurdering af de materielle aktiver eller af hele konkursboet. Du vil efterfølgende altid modtage et uforpligtende tilbud med en fast pris maksimalt 5 hverdage efter, at vurderingen har fundet sted.
Hvor længe tager det at flytte alle genstande fra konkursboet væk?
Det afhænger af den individuelle løsning, som vi i fællesskab kommer frem til, samt hvor mange aktiver, der er tale om. Her spiller vægten af aktiverne også en rolle, da vores flyttefolk er hurtigere til at pakke en stol end et skrivebord.
Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med jeres arbejde?
H.C. Andersens Konkursbo bygger på tillid, og derfor er det vores fineste opgave, at følge hver enkelt sag til dørs for at opnå den største tilfredshed. Hvis du ikke er tilfreds, kan du kontakte os på telefon +45 71 41 41 71 eller på mail kr@hc-a.dk, så skal vi se, hvad vi kan gøre for at sikre, at din oplevelse med os, alligevel ender som en god historie.

Prisen

BLIVER IKKE VIST!
Hvor meget kan jeg minimum få for konkursboet?
Dette afhænger af om der er tale om opkøb af hele boet eller aktiver derfra, samt hvor mange aktiver der er, og i hvilken stand disse er i. Vi kan desværre ikke tilbyde dig en pris, før dette ligger helt fast, og vores opkøber har været ude og foretage en kvalificeret vurdering.

Læs mere om prisen, og hvordan den bliver sat her.

Er prisen fast?
Ja. Vi garanterer altid, at prisen ikke pludselig falder. Den pris der fremgår i tilbuddet, som du får efter vurderingen, er fast. Prisen kan kun ændre sig, såfremt en af vores garantier træder i kraft, eller hvis aktiverne ødelægges eller standen forværres, inden de er i vores forvaring.

Læs om vores garantier her.

Ansvar

BLIVER IKKE VIST!
Hvad skal jeg have styr på, inden I kommer?
Du skal sikre dig, at opkøber og flyttefolk kan komme ind i konkursboet på de aftalte tider. Enten kan du selv være der til at lukke dem ind, eller også kan du give os en nøgle, så de selv kan lukke sig ind. Bortset fra det, er der ikke noget, du behøver at have styr på.

Få et kvalificeret bud på aktiver fra dit konkursbo

Vi er erfarne og professionelle opkøbere med speciale i konkursboer. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at gøre din rolle nemmere, og indbringe flest muligt penge til kreditorer.

Er der noget du er i tvivl om, eller har du uddybende spørgsmål? Kontakt os på telefon +45 71 41 41 71 eller via vores kontaktformular her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Kommunekort over hvilke områder vi dækker

   Områder vi dækker

   • Vi dækker altid områderne på kortet, som er markeret med grøn.
   • De områder som er beige dækker vi også, men vi anbefaler her, at du bruger et lokalt firma. Hvis det ikke er muligt, så vil vi gerne komme og udføre opgaven.
   • Der, hvor der er markeret med rødt, henviser vi til kun at bruge lokale firmaer.

   I H.C. Andersens Konkursbo har vi valgt ikke at starte vores taxameter når vi kører hjemmefra. Der kan være trafikprop eller sket en ulykke, og det mener vi ikke, at du, som kunde, skal betale for.

   Hvad vores kunder siger

   Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

   Dygtige opkøbere og fornuftige priser

   "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

   Lars Høgh Andreasen

   Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

   "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

   Karoline Wulf Christiansen

   Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

   "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

   Nicolai Dahl Tranhøj

   Skal vi ringe til dig?

   Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

   Traf du os ikke i vores åbningstid?
   Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

   Billede af Christian fra HCA til kontakt

    FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

    Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

     Danmarks bedste aftager til konkursbo

     Du og din kunde kan altid stole på os - vi overholder alle aftaler og garantier, så I er i trygge hænder.

     Vi tilbyder gode priser og en høj service. Vores ambition er at gøre det så nemt som muligt for dig og din kunde at få solgt og komme af med både materielle og immaterielle aktiver.

     Det er derfor vi mener, vi er landets bedste firma til at aftage konkursbo.

     Læs mere om vores garantier her.

     Din tilfredshed i højsædet

     Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse når du benytter os til dit konkursbo. Vi har lang erfaring og er specialister på området, så I får service i topklasse hele vejen igennem.

     Vi aftaler en fast, lav pris når vi laver vores tilbud, og prisen ændrer sig ikke undervejs. Derfor kan du altid være tryg ved, at prisen ikke overskrider det vi aftalt.

     Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndtering af dit konkursbo.

     Vi gør dit konkursbo til en god historie

     Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

     Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

     For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

     • Den bedste pris på markedet
     • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
     • Fuld garanti på kvaliteten
     • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
     • Tid til at læne sig tilbage og slappe af