Konkursboer Amager

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder på Amager, Sydhavnen og Avedøre med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Amager

Lad os opkøbe dit konkursbo

Skal du have solgt et konkursbo eller aktiver derfra? Ræk ud til os idag, så vil vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning! Vi opkøber enten hele konkursboet eller alle boets materielle aktiver, såfremt standen er i orden. Din opgave bliver nemmere, og du vil hurtigere kunne markere sagen som afsluttet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vil vores dygtige opkøbere og flyttefolk lægge vejen forbi dit konkursbo. Hos H.C. Andersens Konkursbo er du altid garanteres gode og faste priser for dit konkursbo eller aktiver! Vores opkøbere er erfarne og kvalificerede, og står klar til at hjælpe dig. Så snart kontrakten er underskrevet, vil du aldrig få mindre udbetalt end den pris, som er angivet deri. Du kan altid få en gratis vurdering, som indeholder et uforpligtende tilbud med en fast pris, som du vil modtage højst 5 hverdage efter vurderingen. Vi opererer kun ud fra princippet om ærlige og transparente priser, således at du altid ved nøjagtig, hvad du får! Læs mere om vores priser.

Konkursboer på Amager – vi hjælper dig videre!

Det kan nemt udvikle sig til en følsom og langtrukken sag, når alle involverede parter vil have del i udbyttet. For dig som kurator er der meget at se til, da du både skal klare salg af aktiverne, fordringer, uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning og meget andet. Af disse årsager kan insolvenssager hurtigt blive en besværlig proces, som kan få selv den mest erfarne advokat til at tage sig til hovedet. Nu får du den nødvendige hjælp til, at gøre denne proces mere håndgribelig og overskuelig. Vælg H.C. Andersens Konkursbo og lad os klare alt fra vurderingen til de tunge arbejdsopgaver i forbindelse med afhentning. Du kan være rolig, da du altid vil være dækket af vores skarpe garantier. Disse garantier sikrer, at du får en god oplevelse og service hver eneste gang. Læs mere om vores garantier her
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Dygtige fagfolk og professionel service

   H.C. Andersens Konkursbo er specialister i opkøb af konkursboer og aktiver! Vi er altid klar, til at hjælpe dig nemt videre. Få hjælp af vores dygtige og kvalificerede opkøbere, som har årelang erfaring med konkursboer. De står klar til at give dig en god service og gøre din oplevelse til en god historie. Vi samarbejder med dygtige flyttefolk, som klarer:
   • Sortering
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med, at gøre din rolle som kurator nemmere. Du får altid en professionel service og enestående fagfolk, som kan deres kram. Læs mere om vores services her.

   Materielle og immaterielle aktiver

   Hos H.C. Andersens Konkursbo opkøber vi hele konkurser eller alle materielle aktiver fra huset. Vi køber materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar. På denne måde skal du ikke bekymre dig om, at finde andre auktionshuse eller andre opkøbere, som kan hjælpe dig videre, og gøre dit konkursbo til en god historie. Her kan du se et udpluk af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi køber af dig:
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Receptioner og skranke
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Receptioner og skranke
   • Loftlamper og bordlamper
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   H.C. Andersens Konkursbo opkøber desuden hele konkurser som, udover de materielle aktiver, også tæller de immaterielle. De immaterielle aktiver fra konkursboer dækker over:
   • Brands og varemærker
   • Produkter
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Koncepter og firmanavne
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Tlf. nr.
   Lad dig inspirere under tidligere opkøb, så du kan se konkursboer, vi har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her. Vi køber kun virksomhedskonkurser og aktiver fra denne type boer. Vi køber desværre heller ikke enkeltgenstande eller aktiver fra personlige konkurser. Vi køber kun større mængder, som hører under kategorierne kontormøbler og virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af