Konkursboer Charlottenlund

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder i Charlottenlund, Hellerup og Gentofte med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Charlottenlund

Vi køber aktiver og konkursboer!

Du er formentlig gjort til kurator over et konkursbo, og står nu i en situation, hvor du skal sælge boet og alle dets aktiver? Tag kontakt til os idag, og vi finder i fællesskab frem til den mest optimale løsning! Vi køber både hele konkursboer eller boets materielle aktiver som indbefatter kontormøbler og virksomhedsinventar. Din rolle som kurator og dit arbejde gøres nemmere, således at du hurtigere kan markere sagen som afsluttet. Du er altid sikret gode og faste priser hos os, og når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig få mindre udbetalt end den pris, som er angivet der. Du kan altid få en gratis vurdering af konkursboet, og modtage et uforpligtende tilbud inden for maksimalt 5 hverdage efter vurderingen. I tilbuddet vil du få en pris, som ligger fast og ikke rykker sig. Vi opererer udelukkende med ærlige og transparente priser, således at du altid kan føle dig tryg, og ved lige nøjagtig, hvad du får. Læs mere om vores priser her.

Konkursboer i Charlottenlund – lad os hjælpe dig videre!

Konkursboer kan hurtigt gå hen og blive en følsom sag for alle involverede parter og for dig som kurator. Alle vil have del i overskuddet, og have hvad de er berettiget til. For dig som kurator er dine opgaver mange: du skal klare salg af alle aktiver fra boet, fordringer og uddeling af inddrivningerne i korrekt konkursordning. Sager om insolvens kan hurtigt udvikle sig til en uoverskuelig proces, som kan give selv den mest garvede advokat grå hår. Med os ombord får du den nødvendige hjælp til at overskueliggøre processen! Vi opkøber hele konkursboet eller alle dets materielle aktiver, hvilket gør din rolle og dit arbejde mere håndgribeligt. H.C. Andersens Konkursbo klarer køb af konkursboet og alle de tilhørende aktiver! Vi sørger for alle praktiske gøremål lige fra vurdering til endelig afhentning af aktiverne. Du kan læne dig tilbage og slappe af velvidende om, at du altid vil være dækket af vores fordelagtige garantier, som sikrer dig en god service og oplevelse hver gang. Læs mere om vores garantier her.
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   God service og kvalificerede fagfolk

   Hos H.C. Andersens Konkursbo er vi specialister i køb af konkursboer og aktiver! Lad os hjælpe dig videre i sagen ved at opkøbe hele boet eller alle dets aktiver. Vores dygtige opkøbere har årelang erfaring med konkursboer, og arbejder mod at gøre din rolle nemmere. Vi samarbejder med erfarne flyttefolk, som klarer:
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Sortering
   • Afhentning
   Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe dig af med konkursboet, således at du hurtigere kan markere sagen som afsluttet. Du er altid sikret kvalificerede fagfolk, som kan deres kram. De stræber efter at gøre din rolle som kurator til en god oplevelse gennem en ekstraordinær god service. Læs mere om vores services her.

   Opkøb af immaterielle og materielle aktiver

   Vi opkøber hele konkursboer, som indebærer alle immaterielle og materielle aktiver. Ydermere køber vi indimellem også udelukkende materielle aktiver som kontormøbler og virksomhedsinventar, såfremt standen er godkendt. På denne måde undgår du at skulle finde andre opkøbere eller auktionshuse, for at indbringe så mange midler som muligt fra konkursboet. Nedenfor præsenteres du for et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi opkøber fra konkursboer:
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Receptioner og skranke
   • Loftlamper og bordlamper
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Penge- og brandskabe
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   Vi køber desuden også hele konkurser, som udover de materielle aktiver, også tæller de immaterielle. De immaterielle aktiver fra konkursboer dækker over:
   • Brands og varemærker
   • Koncepter og firmanavne
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Produkter
   • Tlf. nr.
   Find inspiration under tidligere opkøb, hvor du kan se hvilke tidligere konkursboer, vi har købt. Se vores tidligere opkøb her. Vi opkøber kun virksomhedskonkurser og aktiver fra disse. Vi køber beklageligvis ikke enkeltgenstande, men kun større mængder aktiver, og ej heller køber vi personlige konkurser. Vi køber udelukkende materielle aktiver som kontormøbler og virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook, så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af