Konkursboer Hellerup

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder i Hellerup, Charlottenlund og Gentofte med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Hellerup

Konkursbo i Hellerup – Lad os hjælpe dig!

Du er måske gjort til kurator over et konkursbo, og befinder dig nu i en situation, hvor du skal sælge hele boet eller alle dets materielle aktiver? Lad os hjælpe dig videre! Vi finder den mest optimale løsning til dig. Enten køber vi hele boet og alt hvad dette indebærer, eller også køber vi alle dets materielle aktiver. Din opgave som kurator gøres mere overskuelig, og sagen kan afsluttes hurtigere. Ræk ud til os, og lad vores dygtige opkøbere svinge forbi dit konkursbo. Hos os får du altid gode og faste priser på konkursboer! Vores opkøbere er kompetente fagfolk, som kan deres kram. Når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig få en mindre pris udbetalt, end den der fremgår deri. Du kan altid få en gratis vurdering hos os, og et efterfølgende gratis tilbud med en fast pris. Tilbuddet vil du modtage maksimalt 5 hverdage efter vurderingen har fundet sted. Vi arbejder kun med ærlige og transparente priser, således at du altid ved, hvad du får og hvordan. Læs mere om vores priser her.

Opkøb af konkursboer og aktiver

Det kan hurtigt gå hen og blive en følsom sag for alle involverede parter. Alle vil have del i inddrivningerne, og have hvad de føler rettidig tilfalder dem. Dine arbejdsområder som kurator er ikke få, og du skal både klare salg af alle aktiver, fordringer, uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning og meget mere. Konkursbosager kan hurtigt blive en langtrukken proces, som kan få de fleste advokater til at tage sig til hovedet. Hos H.C. Andersens Konkursbo får du hjælp til at gøre processen nemmere og mere overkommelig, så du kan afslutte sagen hurtigere. Vælg H.C. Andersens Konkursbo og lad os klare alle opgaver lige fra vurdering til sortering, nedpakning, oprydning og afhentning. Du er altid dækket af vores fordelagtige garantier, som sikrer dig en god service og en god oplevelse hver gang. Læs mere om vores garantier her.
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   God service og kvalificerede fagfolk

   H.C. Andersens Konkursbo er specialiserede i opkøb af konkursboer og aktiver! Vi står altid klar til at hjælpe dig, og du er altid sikret hjælp fra vores dygtige opkøbere og flyttefolk. Vi består af ildsjæle. som brænder for at gøre din oplevelse som kurator til en god historie, og gøre dit arbejde mere overkommeligt. Vi samarbejder med kompetente flyttefolk, som klarer:
   • Sortering
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig, ved at gøre dit arbejde og din rolle som kurator nemmere, således at du kan lukke sagen hurtigere. Du er altid sikret en professionel service med dygtige fagfolk, som har årelang erfaring i konkursboer. Læs mere om vores services her.

   Vi køber materielle og immaterielle aktiver

   Hos H.C. Andersens Konkursbo opkøber vi hele konkurser og materielle aktiver fra boet, som gør din rolle mere håndgribelig. Under materielle aktiver køber vi kontormøbler og virksomhedsinventar. Herved skal du ikke i kontakt med andre opkøbere eller auktionshuse, for at afsætte konkursboet, og indbringe så mange midler som muligt. Nedenfor ser du et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi opkøber fra konkursboer:
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Loftlamper og bordlamper
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Receptioner og skranke
   • Penge- og brandskabe
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   Vi køber desuden også hele konkurser, som dækker over de immaterielle aktiver fra boet. De immaterielle aktiver fra konkursboer indebærer alt fra:
   • Koncepter og firmanavne
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Produkter
   • Brands og varemærker
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Tlf. nr.
   Find inspiration under tidligere opkøb, hvor du kan se andre konkursboer, vi har opkøbt gennem tiderne. Se vores tidligere opkøb her. Vi køber kun virksomhedskonkurser og tilhørende materielle aktiver fra et konkursbo. Dette vil sige, at vi desværre ikke køber personlige konkurser. Vi køber desuden heller ikke enkeltgenstande, og vi køber kun større partier af aktiver. Af materielle aktiver køber vi kun kontormøbler og lignende virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af