Konkursboer København

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder i København og omegn med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » København

Opkøb af aktiver fra konkursboer

Har du et konkursbo eller aktiver herfra, som du skal have solgt? Kontakt os idag, og vi vil i fællesskab finde frem til den mest optimale løsning, hvor vi opkøber hele konkursboet eller alle aktiver. Din rolle som kurator gøres nemmere, efter at vores erfarne opkøbere og dygtige flyttemænd har lagt vejen forbi konkursboet.

Du får altid gode og faste priser fra vores kvalificerede opkøbere. Det vil sige, at når kontrakten er udformet og underskrevet, kommer du aldrig til at få mindre udbetalt for konkursboet end den angivne pris! Det er desuden altid gratis at få en vurdering, som indeholder et gratis uforpligtende tilbud med en fast pris. Tilbuddet vil du modtage maksimalt 5 hverdage efter, at vurderingen har fundet sted. Vi opererer kun med transparente og ærlige priser, så du altid ved, hvad du får! Læs mere om vores priser her.

Konkursboer i København – vi står klar til at hjælpe dig!

Det kan hurtigt blive en følsom sag for de involverede parter, som alle vil have del i udbyttet. Som kurator skal du klare salg af alle aktiver, fordringer, uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning og andre tidskrævende arbejdsopgaver. Sager om konkursboer og insolvens kan hurtigt blive en besværlig proces, som trækker tænder ud, og kan få selv den mest garvede advokat til at tage sig til hovedet. Nu får du hjælp til at gøre denne proces mere overskuelig og håndterbar! Når du benytter dig af vores service, og lader H.C. Andersens Konkursbo klare opkøb og al praktisk forbundet med afhentning, er du altid dækket af vores fordelagtige garantier. Disse garantier skal sikre dig en god service og den bedste oplevelse hver gang. Læs mere om vores garantier her.

Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Professionel service og kompetente fagfolk

   Hos H.C. Andersens Konkursbo er vi specialiserede i opkøb af konkursboer, og vi står altid klar til at hjælpe dig med lige den løsning, der passer dig bedst. Få hjælp af dygtige og passionerede opkøbere, som har flere års erfaring med konkursboer, som imødekommer dine behov, og gør dit arbejde nemmere. Vi samarbejder med dygtige flyttefolk, som klarer:
   • Sortering
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at gøre din rolle som kurator nemmere. Du får altid en professionel service og enestående fagfolk, som kan deres kram. Læs mere om vores services her.

   Opkøb af materielle og immaterielle aktiver

   H.C. Andersens Konkursbo opkøber hele konkurser (inklusive de immaterielle aktiver) eller alle tilhørende materielle aktiver. De materielle aktiver vi opkøber, tæller kontormøbler og virksomhedsinventar. På den måde skal du ikke finde auktionshuse eller andre opkøbere, som kan købe konkursboet eller dets aktiver, for at indbringe flest muligt midler. Nedenfor kan du se et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi kan købe af dig:
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Penge- og brandskabe
   • Receptioner og skranke
   • Loftlamper og bordlamper
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   H.C. Andersens Konkursbo opkøber ydermere hele konkurser som, udover de materielle aktiver, også tæller de immaterielle. De immaterielle aktiver fra konkursboer dækker over:
   • Brands og varemærker
   • Koncepter og firmanavne
   • Produkter
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Tlf. nr.
   Få inspiration under tidligere opkøb, hvor du kan se tidligere konkursboer, vi har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her- Vi opkøber kun virksomhedskonkurser og aktiver herfra, og tager beklageligvis ikke aktiver fra personlige konkurser ind. Vi opkøber ej heller enkeltgenstande, men kun større partier af aktiver, som kontormøbler og lignende virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook, så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af