Konkursboer Nørrebro

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder på Nørrebro og omegn med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Nørrebro

Opkøbere af konkursboer

Er du blevet gjort til kurator for et konkursbo, og befinder du dig nu i en situation, hvor du skal have solgt hele boet eller alle aktiverne? Så frygt ej! Ræk ud til os, og vi vil i fællesskab finde frem til den bedste løsning, som indebærer, at vi køber hele konkursboet eller alle aktiverne derfra. Dit arbejde gøres mere overskueligt, efter at vores dygtige opkøber og kompetente flyttefolk har været forbi konkursboet. Du er altid sikret faste priser fra vores kvalificerede opkøbere. Når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig få mindre udbetalt for konkursboet end den pris, der er angivet deri! Du kan altid få en gratis vurdering med et uforpligtende tilbud og en fast pris maksimalt 5 hverdage efter, at vurderingen har fundet sted. Vi arbejder kun med ærlige og transparente priser, fordi du altid skal vide præcis, hvad du får! Læs mere om vores priser her.

Konkursboer på Nørrebro – du er altid vores prioritet!

Det kan blive en følsom sag for ejere, ansatte og kreditorer, når en virksomhed går konkurs, og dine arbejdsopgaver som kurator er ikke små. Du skal klare salg af alle aktiver, fordringer, uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning og meget mere. Sager om konkursboer kan hurtigt gå hen og blive en langtrukken proces, som kan få selv den mest erfarne advokat til at tage sig til hovedet. Men bare rolig! Nu får du den nødvendige hjælp til at gøre processen langt mere håndgribelig. Gør brug af vores service, og lad H.C. Andersens Konkursbo klare opkøb og alle praktiske opgaver forbundet med afhentning af aktiverne. Du er altid dækket af vores fordelagtige garantier, som sikrer dig en god oplevelse og en god service hver gang. Læs mere om vores garantier her.
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Professionel og god service hver gang

   Opkøbere hos H.C. Andersens Konkursbo er specialiserede i konkursboer, og står altid klar til at hjælpe dig! Få hjælp af vores passionerede og dygtige opkøbere, som har årelang erfaring med aktiver og konkursboer. Vi vil gøre alt, for at imødekomme dine behov og gøre dit arbejde nemmere. Vi samarbejder med dygtige flyttefolk, som klarer:
   • Sortering
   • Nedpakning
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vi vil altid hjælpe dig med at gøre din rolle og dit arbejde nemmere. Du er altid sikret en professionel service med dygtige fagfolk, som har dygtiggjort sig inden for deres arbejde. Læs mere om vores services her.

   Vi køber materielle og immaterielle aktiver

   Hos H.C. Andersens Konkursbo opkøber vi hele konkurser og aktiver. Dette gælder både de immaterielle og materielle aktiver. Vi opkøber materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar. Hermed skal du ikke finde andre opkøbere eller auktionshuse, for at indbringe så mange midler som muligt til kreditorer. Nedenfor ser du et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi gerne vil købe:
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Penge- og brandskabe
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Loftlamper og bordlamper
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Receptioner og skranke
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   Vi opkøber desude hele konkurser med immaterielle aktiver. De immaterielle aktiver fra konkursboer dækker over følgende:
   • Koncepter og firmanavne
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Produkter
   • Brands og varemærker
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Tlf. nr.
   Se under tidligere opkøb hvilke konkursboer, vi tidligere har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her. Vi opkøber kun virksomhedskonkurser og aktiver herfra! Dette betyder, at vi desværre ikke køber aktiver fra personlige konkurser. Vi opkøber heller ikke enkeltgenstande, men kun større mængder af aktiver (kontormøbler og virksomhedsinventar). Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook, så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af