Konkursboer Østerbro

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder på Østerbro med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Østerbro

Opkøb af konkursboer på Østerbro

Er du gjort til kurator over et konkursbo, og skal nu igang med at sælge boet eller alle aktiverne herfra? Lad os hjælpe dig! Kontakt os idag, og vi vil finde frem til den bedste løsning, hvor vi køber hele konkursboet eller alle aktiver derfra. Din rolle som kurator gøres mere overskuelig og nem, efter at vores dygtige opkøbere og erfarne flyttefolk har lagt vejen forbi konkursboet. Du er altid sikret gode og faste priser fra vores kvalificerede opkøbere hos H.C. Andersens Konkursbo. Det betyder, at når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig få mindre udbetalt for konkursboet end den pris, der er angivet deri! Det er ydermere gratis at få en vurdering, som indeholder et gratis uforpligtende tilbud, hvori den faste pris fremgår. Du vil modtage tilbuddet højst 5 hverdage efter, at vurderingen har fundet sted. Vi opererer kun med ærlige og transparente priser, fordi du altid skal vide nøjagtig, hvad du får! Læs mere om vores priser her.

Lad os købe dit konkursbo!

Det kan hurtigt blive en følsom sag med de involverede parter, som alle vil have del i udbyttet. Som kurator skal du klare salg af alle aktiver, fordringer, uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning samt andre arbejdsopgaver. Sager om konkursboer og insolvens kan hurtigt blive en besværlig proces, som trækker tænder ud, og kan få selv den mest garvede advokat til at tage sig til hovedet. Nu får du hjælp til at gøre denne proces mere overskuelig og håndterbar! Når du benytter dig af vores service, og lader H.C. Andersens Konkursbo klare opkøb og al praktisk forbundet med afhentning, er du altid dækket af vores fordelagtige garantier. Disse garantier skal sikre dig en god service og den bedste oplevelse hver gang. Læs mere om vores garantier her.
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   God service og dygtige fagfolk

   Vi er specialiserede i opkøb af aktiver og konkursboer, og vi står altid klar til at hjælpe dig med den bedste løsning. Få hjælp af erfarne og dygtige opkøbere, som brænder for at hjælpe dig videre med konkursboet. Vores kompetente fagfolk vil imødekomme dine behov, og gøre dit arbejde langt nemmere. Vi samarbejder med gode flyttefolk, som klarer:
   • Nedpakning
   • Sortering
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vores opgave er at hjælpe dig med at gøre din opgave som kurator mere overkommelig. Du er altid sikret en professionel service med enestående fagfolk, som kan deres kram, og vil gøre dit job som kurator til en god historie. Læs mere om vores services her.

   Vi opkøber materielle og immaterielle aktiver

   Hos H.C. Andersens Konkursbo opkøber vi hele konkurser inklusiv de immaterielle og materielle aktiver tilhørende konkursboet. De materielle aktiver tæller virksomhedsinventar og kontormøbler. Hermed skal du ikke finde auktionshuse eller andre opkøbere, som kan hjælpe dig af med konkursboet, og dermed indbringe så mange midler som muligt. Nedenfor ser du et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi opkøber af dig:
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Loftlamper og bordlamper
   • Receptioner og skranke
   • Penge- og brandskabe
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   Vi opkøber desuden hele konkurser, som indebærer de immaterielle aktiver. De immaterielle aktiver fra konkursboer indebærer alt fra:
   • Produkter
   • Koncepter og firmanavne
   • Brands og varemærker
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Tlf. nr.
   Find inspiration under tidligere opkøb, hvor du kan se tidligere konkursboer og aktiver, som vi har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her. Vi køber kun virksomhedskonkurser og aktiver fra sådanne boer, og køber desværre ikke aktiver fra personlige konkurser. Vi opkøber ej heller enkeltgenstande, men kun større mængder af aktiver, som falder under kategorierne kontormøbler og virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook, så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af