Konkursboer Søborg

H.C. Andersens Konkursbo er klar til at hjælpe konkursramte virksomheder i Søborg, Gladsaxe og Herlev med opkøb af aktiver

Immaterielle som materielle aktiver, vi er interesserede!

Maksimal kundetilfredshed

5 ud af 5 stjerner

 1. Forside
 2.  » Søborg

Opkøb af aktiver og konkursboer

Er du blevet gjort til kurator, og skal du sælge et konkursbo samt alle boets materielle aktiver? Så ræk ud til os idag, og vi finder i fællesskab frem til den løsning, som passer dig bedst. Vi køber hele konkursboer eller alle materielle aktiver af kontormøbler og virksomhedsinventar. Din rolle gøres nemmere, efter at vores dygtige opkøbere og erfarne flyttefolk, har lagt vejen forbi konkursboet. Du er altid garanteret gode og faste priser gennem os! Når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig få mindre udbetalt, end den angivne pris deri. Du er altid velkommen til at få en gratis vurdering af dit konkursbo. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud med en fast pris højst 5 hverdage efter, at vurderingen har fundet sted. Hos H.C. Andersens Konkursbo arbejder vi kun med ærlige og transparente priser, så du kan føle dig tryg og altid vide præcis, hvad du får. Læs mere om vores priser her
Billede af Danny fra HCA

Konkursboer i Søborg – lad os opkøbe dit konkursbo!

Det kan hurtigt blive en svær sag, da alle involverede parter vil have deres bid af kagen. Dine opgaver er mange, og du skal blandt andet klare salg af alle aktiver, fordringer og uddeling af inddrivningerne i den korrekte konkursordning. Insolvenssager kan hurtigt blive til en uoverskuelig og langtrukken proces, som kan få selv den mest garvede advokat til at få grå hår. Du får den nødvendige hjælp gennem os, hvor vi køber hele konkursboet eller alle dets materielle aktiver, hvilket gør din proces nemmere. Lad H.C. Andersens Konkursbo klare køb af konkursboet og alle dets aktiver! Vi sørger for alt lige fra vurdering til den endelige afhentning af aktiverne. Du er altid dækket af vores skarpe garantier, som garanterer dig en service på højt niveau og en god oplevelse hver eneste gang. Læs mere om vores garantier her
Billede af Karsten fra HCA til kontakt

Ring til os

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00-16:00

Beige telefon ikon

71 41 41 71

Beige pen ikon

kr@hc-a.dk

Skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

  Skal vi ringe dig op?

  Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

   HVILKE AKTIVER OPKØBER VI?

   Vi opkøber hele konkursboer. Vi køber immaterielle aktiver som brand, koncept, hjemmeside, markedsføringskanaler og lignende. Vi køber også materielle aktiver som kontormøbler og andet virksomhedsinventar.

   Bliv klog på hvilke konkursboer samt hvilken slags aktiver - både de materielle og immaterielle - vi opkøber under vores tidligere opkøb.

   H.C. ANDERSENS KONKURSBO

   FOR AT DIT JOB SOM KURATOR BLIVER EN GOD HISTORIE, FÅR DU:

   • Vi kommer forbi inden for 24 timer for at vurdere konkursboet eller aktiverne
   • Budgaranti som sikrer dig et bud indenfor 5 hverdage
   • Gode priser på dit inventar eller aktiver fra konkursbo
   • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
   • Flyttebiler og flyttefolk på vores regning, som klarer oprydning, sortering, nedpakning og afhentning
   • Fuld garanti på at vi gør vores del ordentligt og til tiden

   Uhørt højt serviceniveau

   Gør dit job som kurator til en god historie. Føl dig sikker og tryg gennem hele processen med vores 3 stærke garantier.

   Rød kalender - ikon til depositumsgaranti

   Tidsgaranti

   Tidsgarantien er din sikring på, at vi bliver færdige med sortering, nedpakning, oprydning og afhentning af aktiverne til den aftalte tid.

   Rød hånd med mønt - ikon til prisgaranti

   Prisgaranti

   Prisgarantien er din sikring på, at prisen ikke ændrer sig under forløbet.

   Bud - ikon til budgaranti

   Budgaranti

   Budgarantien er vores løfte til dig om, at vi giver dig et bud inden for højst 5 hverdage efter vi har været forbi og se aktivernes stand og brugsspor.

   Kvalificerede opkøbere og dygtige flyttefolk

   Vi er specialister i opkøb af aktiver og konkursboer! Vi hjælper dig videre i sagen, og opkøber hele konkursboet eller alle dets materielle aktiver. Vores kompetente og dygtige opkøbere har stor erfaring med konkursboer, og arbejder for at gøre dit arbejde nemmere. Vi samarbejder med erfarne flyttefolk, som klarer:
   • Nedpakning
   • Sortering
   • Oprydning
   • Afhentning
   Vores fineste opgave er at gøre dit arbejde nemmere og mere overskueligt, således at du hurtigere kan afslutte sagen. Du får kvalificerede fagfolk, som kan deres kram, og stræber efter at give dig en ekstraordinær god service hver gang. Læs mere om vores services her

   Immaterielle og materielle aktiver

   H.C. Andersens Konkursbo opkøber hele konkursboer, som tæller immaterielle og materielle aktiver. Inde for materielle aktiver køber vi kontormøbler og virksomhedsinventar. Hermed undgår du at skulle ud og finde auktionshuse eller andre opkøbere, for at indbringe flest muligt penge til kreditorer. Herunder kan du se et udsnit af, hvilke materielle aktiver inden for kontormøbler og virksomhedsinventar, vi opkøber fra konkursboer:
   • Sofaer, stole, kontorstole, skamler, barstole, gæstestole, kantinestole, loungestole
   • Skriveborde, sofaborde, PC borde, hæve-/sænke borde, spiseborde/kantineborde, konference- og mødeborde
   • Whiteboards, skærme og tavler (glastavler og opslagstavler)
   • Reoler, kommoder og hylder
   • Loftlamper og bordlamper
   • Skillevægge, rumdelere, bordskærme og akustikpaneler
   • Skabe (vitrineskabe, arkivskabe, jalousiskabe, kontorskabe)
   • Receptioner og skranke
   • Penge- og brandskabe
   • Øvrige (køkkenting, køkkenmoduler, køkkenmaskiner (kaffemaskine, opvaskemaskine osv.), projektorer, skuffer, bakker, opbevaringskasser, radio og højtalere, skraldespand/papirkurve, stumtjenere, knagerækker, ledninger, stikdåser, stoleunderlag, måtter, billeder og malerier
   Vi opkøber også hele konkurser, som tæller de immaterielle aktiver. De immaterielle aktiver fra konkursboer dækker over:
   • Brands og varemærker
   • Koncepter og firmanavne
   • Domæne og hjemmeside(r)
   • Markedsføringskanaler herunder sociale medier
   • Kundekartotek og samarbejdspartnere
   • Ordrer samt ordrebekræftelser
   • Produkter
   • Tlf. nr.
   Lad dig inspirere under tidligere opkøb, hvor du kan se tidligere konkursboer, som vi har opkøbt. Se vores tidligere opkøb her. Vi køber kun virksomhedskonkurser og aktiver fra boet. Vi køber desværre ikke enkeltgenstande, men kun større mængder aktiver. Vi køber heller ikke aktiver fra personlige konkurser. Vi køber udelukkende materielle aktiver som falder under kategorierne: kontormøbler og virksomhedsinventar. Når vores samarbejde når til vejs ende, håber vi, at du skriver en anmeldelse om os på Trustpilot, Google eller Facebook. Så hjælper du os med også at gøre andres job som kurator til en god historie.
   Billede af Karsten fra HCA til kontakt

   Ring til os

   Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

   Åbningstider: 08:00-16:00

   Beige telefon ikon

   71 41 41 71

   Beige pen ikon

   kr@hc-a.dk

   Skriv til os

   Du er altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

    Skal vi ringe dig op?

    Vi sidder altid klar ved telefonen til at assistere vores kunder. Udfyld formularen, og modtag et uforpligtende opkald fra os.

     Hvad vores kunder siger

     Vi gør dit job som kurator til en god historie. Det er målet, vi har sat os selv, og det er tanken bag alt, hvad vi gør. Dette afspejles heldigvis i den ros, vores kunder giver os.

     Dygtige opkøbere og fornuftige priser

     "Meget dygtige opkøbere, som kender værdien af aktiver og giver fornuftige tilbud på konkursboaktiver. De har fuldført arbejdet tilfredsstillende og til tiden, således at jeg har taget mig af andre arbejdsopgaver, og hurtigere har kunnet lukke sager om konkursboer. Jeg vil anbefale dem til andre kuratorer, som bakser med salg af aktiver fra konkursboer."

     Lars Høgh Andreasen

     Godt firma, som overholder aftaler og er her til tiden

     "Jeg og flere af mine kollegaer har op til flere gange benyttet H.C. Andersen Konkursbo. Jeg har været meget tilfreds med servicen, og især den hurtige respons samt afhentning af aktiver, har gjort et godt indtryk. Der er dygtige og kompetente folk bag, som arbejder i et højt tempo. Jeg vil fortsætte fremover med at gøre brug af H.C. Andersens Konkursbo i sager om insolvens."

     Karoline Wulf Christiansen

     Gode og kompetente opkøbere, hurtig afhentning

     "Jeg havde fra en tidligere kollega hørt om H.C. Andersens Konkursbo, og besluttede selv at give det et skud. Min erfaring viser at det er et professionelt firma med meget dygtige opkøbere og hurtige flyttemænd, som afhenter overskydende aktiver. Min oplevelse har generelt været god og meget tilfredsstillende, hvorfor jeg klart vil benytte jer i fremtiden."

     Nicolai Dahl Tranhøj

     Skal vi ringe til dig?

     Lad os stå for håndteringen af dit konkursbo.

     Traf du os ikke i vores åbningstid?
     Skriv dit telefonnummer her, så ringer vi dig op på næste arbejdsdag.

     Billede af Christian fra HCA til kontakt

      FÅ ET KVALIFICERET BUD INDENFOR 5 HVERDAGE

      Få et tilbud på dine præmisser. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet.

       Danmarks bedste ISTANDSÆTTELSESFIRMA

       Du kan stole på vores virksomhed - vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer altid til konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben, høje ambitioner og med et stort engagement.

       Det er derfor, vi mener, at vi er Danmarks bedste istandsættelsesfirma.

       Vi går utroligt meget op i kundetilfredshed, og vi vil gerne skabe den bedste istandsættelse for dig gennem god service og til en ordentlig pris, som alle kan være med på.

       Læs mere om vores gode kundeservice her.

       ISTANDSÆTTELSE til faste og lave priser

       Din tilfredshed er i højsædet hos os! Du skal have en god oplevelse hver gang, hvor du får den bedste istandsættelse til en skarp pris og med vores dygtige håndværkere.

       Vi giver dig altid en service i topklasse, og vi behandler din istandsættelse, som var det vores egen.

       Hos H.C. Andersens Istandsættelse tilbyder vi en fast pris og/eller timepris. Vores stærke og friske håndværkere er altid parate til at male, slibe, spartle eller rengøre dit hjem uanset tidspunkt og dag.

       Kontakt os, hvis du ønsker en pålidelig og effektiv håndværker.

       Vi gør dit konkursbo til en god historie

       Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Prisen ligger fast, og er du interesseret i tilbuddet, skal du blot godkende det.

       Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 41 41 71 eller skrive til kr@hc-a.dk.

       For at dit konkursbo bliver til en god historie, får du:

       • Den bedste pris på markedet
       • Fuld garanti på at prisen ikke ændrer sig
       • Fuld garanti på kvaliteten
       • Fuld garanti på at vi bliver færdige til tiden
       • Tid til at læne sig tilbage og slappe af